search
Netflix wil nog wel even door met datingshow 'Love is Blind'
Series / Nieuws

Netflix wil nog wel even door met datingshow 'Love is Blind'

Dat betekent wellicht nog heel wat jaren datingplezier voor de fans van de reeks...

Geoffrey Ketels
De datingshow Love is Blind op Netflix is er duidelijk in geslaagd om heel wat harten te veroveren. De reeks is zo populair dat Netflix nu in één klap nog twee extra seizoenen heeft aangekondigd.

De algemene verwachting is dat het derde seizoen van Love is Blind pas volgend jaar te zien zal zijn op Netflix. Toch zou het zomaar kunnen dat we deze nu toch sneller voor de kiezen krijgen. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat het einde van deze datingshow nog lang niet in zicht is, in tegendeel.

Love on the Spectrum
Niet alleen heeft Netflix duidelijk heel veel vertrouwen in de toekomst van Love is Blind, daarnaast heeft ze ook een Amerikaanse versie aangekondigd van de reeks Love on the Spectrum.

Love on the Spectrum is een realityserie die jongvolwassenen met autisme volgt op hun avontuur naar ware liefde. In Australië sloeg het concept ontzettend hard aan. Netflix heeft er dus duidelijk vertrouwen in dat, dat ook het geval zou kunnen zijn bij een Amerikaanse versie.

Wanneer de Amerikaanse versie van Love on the Spectrum zal verschijnen is momenteel nog niet bekend. Dat geldt dus eigenlijk ook voor alle vervolgseizoenen van de succesvolle datingshow Love is Blind.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen