search
'Nicole Kidman' in extreem bizarre trailer 'Roar'
Series / Trailer

'Nicole Kidman' in extreem bizarre trailer 'Roar'

De nieuwe anthology-serie is vanaf 15 april al te streamen via AppleTV+.

De eerste Roar-trailer onthult de nieuwe met sterren afgeladen, feministische anthology-serie van GLOW-bedenkers Liz Flahive en Carly Mensch. Je kunt de beelden hieronder bekijken!

De serie is gebaseerd op een gelijknamige collectie korte verhalen en laat door een zwartgallige lens zien hoe vrouwen zich moeten redden in de hedendaagse samenleving.

Een gekke mix van tonen
In de acht afleveringen die de serie lang is worden verschillende genres aangestipt, waaronder psychologische horror en magisch realisme. Zo is er een aflevering over een vrouw die uitgaat met een eend, een vrouw die foto's eet en een spook dat haar eigen moord probeert op te lossen.

De imposante cast van Roar bestaat uit namen als Nicole Kidman, Cynthia Erivo, Issa Rae, Merritt Wever, Alison Brie, Betty Gilpin, Meera Syal, Fivel Stewart en Kara Hayward.

De serie is al in ontwikkeling sinds medio 2018, maar over een paar weken krijgen we dus eindelijk het resultaat te zien. En dat ziet er behoorlijk bizar uit!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen