search
'Halo'-serie blijkt extreem goed bekeken
Series / Nieuws

'Halo'-serie blijkt extreem goed bekeken

Paramount+ heeft duidelijk een hit in handen met de Halo-serie die nu gelanceerd is.

Halo blijkt een gigantische hit te zijn op Paramount+. We horen namelijk dat de televisieserie de grootste première tot nu toe beleefd heeft op de streamingdienst.

De Halo-serie volgt Master Chief, gespeeld door Pablo Schreiber, tijdens een oorlog tussen de United Nations Space Command en een militaire alliantie van verschillende geavanceerde buitenaardse wezens genaamd de Covenant. Halo ging op 24 maart 2022 van start op de streamingdienst en is hier in Nederland nog niet te zien.

Halo-kijkcijfers
Al jaren wordt gewerkt aan een Halo-verfilming. Deze werd in 2013 aangekondigd en toen was Steven Spielberg aan het project verbonden als producent.

Vervolgens werd de serie uiteindelijk aangekondigd voor release op Showtime, een televisiezender in de Verenigde Staten. Maar later werd besloten deze over te zetten naar streamingdienst Paramount+, aangezien die een duidelijk science fiction profiel heeft met verschillende Star Trek-series.

Paramount+ liet nu weten dat Halo zijn meest bekeken originele serie tot nu toe is. Kijkcijfers gaf men natuurlijk niet vrij, maar die krijgen we vermoedelijk nog via Nielsen over een kleine maand.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen