'The Walking Dead' komt met schokkende Negan-onthulling

The Walking Dead komt met bizarre Negan-onthulling

The Walking Dead mag dan wel elf seizoenen onderweg zijn, de serie weet nog altijd fans te verrassen.

Jim Pedd, 28 maart 2022 15:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Deze zondag was de nieuwe aflevering van The Walking Dead te zien: The Rotten Core. Negan Smith heeft in de serie heel wat vrouwen gehad, maar slechts één liefde: Lucille.
Echter onthult de nieuwe aflevering van The Walking Dead dat Negan en Annie getrouwd zijn. En dat niet alleen: zij blijkt twaalf weken zwanger te zijn van Negan. Zes maanden eerder verliet hij nog Alexandria, waarna hij uiteindelijk terecht kwam bij de huurders van Annie in het Riverbend Apartment Complex.

Nieuw leven voor Negan
Negan vertrok in The Walking Dead uit Alexandria omdat hij er niet op kon vertrouwen dat Maggie de dood van Glenn, haar echtgenoot die jaren eerder door Negan vermoord was, zou wreken. Hij beloofde echter de boel recht te zetten op het moment dat de zoon van Maggie en Glenn, Hershel Rhee, opgegroeid is.

"Toen we Negan achterlieten, liep hij weg en hadden wij het gevoel dat het verhaal van 'Ik wil nu iemand zijn die samenwerkt, onderdeel van deze groep, vergiffenis vinden en mijzelf bewijzen' afgerond is. Alles veranderde toen Maggie terug keerde," aldus Angela Kang over het vertrek van Negan en de daaropvolgende terugkeer.

"Ik denk dat als je Negan bent, je Maggie niet kan vertrouwen na wat zij in Meridian gedaan heeft. Met dat gevoel ging hij de wereld in, met het idee opnieuw te beginnen, hoe dat er dan ook uit zou zien. Maar we weten dat Negan een sociaal dier is, ervan houdt om mensen om zich heen te hebben om mee te praten. Dus voor ons was het een logische conclusie dat hij zich bij een groep zou voegen en zich snel onmisbaar zou maken."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Negan, Jeffrey Dean Morgan

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws