search
Langverwachte serie scoort perfecte 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Langverwachte serie scoort perfecte 100% op Rotten Tomatoes

Rotten Tomatoes laat zien dat Atlanta van start gaat met een fantastisch derde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn vier lange jaren verstreken sinds fans van Emmy-winnend FX-serie Atlanta een nieuwe aflevering konden zien. Gelukkig is de serie van Donald Glover terug, en hoe!

De eerste twee seizoenen van Atlanta werden al geweldig ontvangen. Seizoen 1 wist bijvoorbeeld met 120 recensies een score van 97 procent te krijgen op Rotten Tomatoes. Het tweede seizoen kreeg zelfs 98 procent van de critici achter zich met 200 recensies. En het derde seizoen is nu nog beter ontvangen, met een score van 100%.

Atlanta-ontvangst
Fans van Atlanta hoeven gelukkig niet enorm lang te wachten op het komende vierde seizoen, want dat is back-to-back opgenomen met het derde seizoen. Helaas is het vierde seizoen het laatste van de serie, omdat Glover het niet verstandig vond om het verhaal langer door te laten gaan.

Atlanta speelt zich bijna volledig af in Europa. In het derde seizoen zijn Earn, Alfred 'Paper Boi' Miles, Darius en Van onderweg op een succesvolle Europese tour. De groep moet wennen aan hun nieuwe omgeving en is nu een stel outsiders, terwijl ze wel het succes boeken waar ze al die tijd op hoopten.

Critici noemen de terugkeer van Atlanta meer dan de moeite waard. De serie is weer enorm uniek en weet weer heel slim boodschappen over te brengen die er ├ęcht toe doen, maar ook de nodige humor te bevatten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen