We weten wanneer de nieuwe 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon' te zien is

House of the Dragon is snel te zien

HBO Max komt dit jaar met de serie House of the Dragon.

Jim Pedd, 28 maart 2022 12:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De meest gezochte zoekopdracht rond HBO's aankomende House of the Dragon-serie, is zonder twijfel de releasedatum. Daar wordt veel over gespeculeerd, en we kregen veel verzekeringen van showrunners, producenten, makers en zelfs schrijver George R.R. Martin dat de serie dit jaar te zien is.
Vandaag is de website voor Roxane Vacca Management, wiens klant Emma D'Arcy te zien is als Rhaenyra Targaryen in House of the Dragon, van een update voorzien. Die site onthult dat House of the Dragon in augustus te zien is.

House of the Dragon
HBO heeft nog niet bekend gemaakt wanneer House of the Dragon te zien moet zijn. Showrunner Ryan Condal wilde recent tijdens zijn podcast The Stuff Dreams Are Made Of enkel vertellen dat de serie House of the Dragon nog lang niet af was.

"We zijn nog lang niet klaar met House of the Dragon, omdat er nog veel gedaan moet worden in de postproductie," aldus Condal.

Daarmee hebben we dus nog geen bevestiging van de releasedatum, maar is dit het eerste moment dat er echt een goede indicatie lijkt te zijn voor de release.

House of the Dragon zou zomaar eens op 14 augustus van start kunnen gaan, net als voorganger Game of Thrones.
Bron: Winter is Coming

Lees meer over: House of the Dragon, HBO Max, George RR Martin, Game of Thrones

Populair nieuws