'The Walking Dead' zet al de nieuwe serie op

En wel op deze manier wordt The Isle of the Dead gelanceerd.

Jim Pedd, 29-03-2022 06:36

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

"Hij is in handen van de man die zijn vader vermoord heeft," horen we Maggie zeggen als Negan zweert haar zoon te beschermen in de recente aflevering van The Walking Dead.
Het moment dat Hershel Rhee gevangen wordt door een soldaat van de Commonwealth, besluit Negan zijn leven in de waagschaal te leggen en alles te doen om de jongen te redden. Negan weet Hershel naar veiligheid te krijgen en bekent tegenover het kind dat hij zijn vader vermoord heeft.

The Walking Dead spin-off
Tijdens die momenten is het eigenlijk dat de spin-off rond Negan en Maggie opgezet wordt. Die spin-off serie werd eerder deze maand nog aangekondigd door AMC, met de titel The Isle of the Dead.

De serie draait om Negan en Maggie die samen naar New York City afreizen om daar in Manhattan te zien wat de zombie-apolcaypse daar gedaan heeft met het land.

Hoe de serie The Walking Dead de spin-off opzet? nou, dat is duidelijk, want we zien dat Maggie en Negan elkaar langzaamaan leren vertrouwen. Dat is cruciaal voor de nieuwe serie waarin de twee samenwerken.

De serie The Isle of the Dead wordt gemaakt door showrunner Eli Jorné en kan volgend jaar al te zien zijn op AMC.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Isle of the Dead, The Walking Dead, AMC, Jeffrey Dean Morgan, Lauren Cohan

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos