'House of the Dragon' laat fans behoorlijk schrikken

House of the Dragon laat fans behoorlijk schrikken

Het lijkt er nu op dat House of the Dragon al op een trailer hint.

Jim Pedd, 29 maart 2022 07:11

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heel wat fans van televisieserie Game of Thrones moeten nog bijkomen van de controversiële laatste reeks afleveringen die de serie kreeg van HBO. Intussen wordt er druk gewerkt aan de terugkeer van de franchise met de serie House of the Dragon.
House of the Dragon is een prequel die zich enkele honderden jaren voor Game of Thrones afspeelt. We krijgen te zien hoe de familie Targaryen van de heerschappij over heel Westeros vervalt in een burgeroorlog en elkaar en hun draken zowat uitroeit.

House of the Dragon
Fans wachten nu al een tijdje op het verschijnen van de serie. De verwachting is dat de serie in augustus te zien zal zijn op HBO Max, al is dat nog niet officieel bevestigd door de makers.

Tegelijk verwachten fans nu snel meer te zien van de televisieserie. Het officiële Twitter-account van Game of Thrones kwam namelijk met een vrij opvallende en simpele boodschap: "Slaap zacht".

Dat was in de Verenigde Staten op zaterdag, waarop fans aannamen dat de serie House of the Dragon een nieuwe trailer zou krijgen tijdens de uitreiking van de Academy Awards. Zover kwam het niet, maar fans verwachten snel beelden:


Bron: ComicBook

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO, trailer

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws