search
'Snowpiercer' seizoen 4 krijgt grote rol voor bekend Marvel-acteur
Series / Nieuws

'Snowpiercer' seizoen 4 krijgt grote rol voor bekend Marvel-acteur

Clark Gregg heeft een rol bemachtigd in het volgende seizoen van de succesvolle scifi-serie.

Het derde seizoen van de serie Snowpiercer komt deze week tot een einde. Tijd om naar seizoen vier de dystopische dramaserie uit te gaan kijken! En seizoen vier heeft nu zijn eerste nieuwe hoofdrolspeler al gevonden.

Voorafgaand aan de finale van seizoen drie kondigde de originele zender TNT aan dat Agents of SHIELD-acteur Clark Gregg de cast van Snowpiercer voor seizoen 4 zal versterken.

Daarnaast voegt The Americans-ster Michael Aronov zich volgend seizoen bij de serie. Met dit nieuws komt TVLine. Er is op dit moment geen informatie over de personages van beide acteurs bekendgemaakt.

Nieuwe showrunner voor Snowpiercer
Naast de aankondiging dat Gregg en Aronov zich bij de serie voegen, heeft TNT aangekondigd dat Paul Zbyszewski, die eerder aan Agents of SHIELD en Helstrom heeft gewerkt, volgend seizoen de rol van showrunner zal overnemen. Zbyszewski volgt Graeme Manson en Aubrey Nealon op.

In Nederland volg je Snowpiercer op Netflix. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013 en de daarvoor verschenen comics Le Transperceneige uit 1982.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen