search
'Moon Knight'-recensies: kijken of toch maar overslaan?
Series / Featured

'Moon Knight'-recensies: kijken of toch maar overslaan?

Is de serie Moon Knight van Marvel Studios de moeite waard of toch niet?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Moon Knight is vanaf morgen te zien op streamingdienst Disney+. Marvel Studios wachtte zoals gebruikelijk behoorlijk lang met het opheffen van het embargo op het publiceren van recensies, maar zojuist is dat dan eindelijk opgeheven.

Dat betekent ook dat we eindelijk een beeld krijgen van de ontvangst van de televisieserie. Hierin speelt Oscar Isaac de hoofdrol van een huurling genaamd Marc Spector. Hij heeft meerdere persoonlijkheden en is de Aardse vertegenwoordiger van de Egyptische god van de maan, Khonshu. Maar door zijn meervoudige persoonlijkheidsstoornis heeft hij ook de persoonlijkheid van een nogal makke medewerker van een cadeauwinkel en een taxichauffeur in zich.

De eerste Moon Knight-recensies
De serie Moon Knight krijgt nu eindelijk zijn eerste recensies. We zetten ze een selectie voor je op een rij:

The Direct: "Moon Knight is een heerlijke andere richting voor het Marvel Cinematic Universe. Hij is duister, angstaanjagend en zet de wereld op zijn kop. Het acteerwerk is sterk en het schrijfwerk ook."

The Verge: "Moon Knight voelt als een wat oudere Marvel Studios-productie, waarbij het voornaamste doel is om het merk van zijn held te rehabiliseren. Die aanpak werkte voor klassieke helden als Iron Man, Thor en Captain America, die tot voor kort geen grote box office trekkers waren. Maar met Moon Knight voelt het alsof de studio dat proces na probeert te doen."

CNet: "Moon Knight is vreemd, wild en echt ontzettend amusant."

Gizmodo: Moon Knight geeft ons hoop voor dit actieavontuur, vol heldhaftige momenten, romantiek en een paar duistere twists, aangevuld met bizarre momenten."

Discussing Film: "Moon Knight is een opwindende toevoeging aan het MCU. Oscar Isaac als titelheld is een geweldige hoofdrolspeler en Ethan Hawke en May Calamawy zijn geweldige co-sterren die gezamenlijk een van de beste casts van Marvel van de afgelopen jaren vormen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen