'The Walking Dead'-personage is uit op keiharde wraak

'The Walking Dead'-personage is uit op wraak

Carol is terug in The Walking Dead en is uit op maar één ding in de nieuwe reeks.

Jim Pedd, 29 maart 2022 om 10:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De zombies van The Walking Dead zijn op het oppervlak de schurken. Maar eigenlijk zijn zij niet de gevaarlijkste wezens in de serie. Dat zijn mensen. En een aantal daarvan zijn behoorlijk gruwelijk.
Dat begon allemaal met Shane die Rick probeerde te vermoorden. Daarna kwam de Governor langs als gemene schurk en vervolgens zagen we Negan met een honkbalknuppel aan de slag gaan. Maar het meest gruwelijke personage van al is vermoedelijk Carol.

The Walking Dead-wraak
Als Carol eenmaal aan de slag gaat met een moordreeks, is zij niet te stoppen. Ze heeft dan ook veel bloed aan haar handen kleven en lijkt weer los te slaan.

Carol heeft meer meegemaakt dan iedereen in de serie. Haar angstaanjagende en gemene kant kwam voor het eerst te boven toen ze Karen en David doodde, omdat zij ziek waren en de infectie zouden kunnen verspreiden.

Later liet ze Lizzie 'naar de bloemen kijken' om het leven van Judith te redden. En blies ze Terminus op, waarna hun kannibalistische leider door haar toedoen levend opgegeven werd. Kortom: Carol heeft heel wat levens geclaimd.

En nu lijkt het erop dat ze het voorzien heeft op Lance Hornsby. Carol kwam er namelijk achter dat Hornsby Daryl en Rosita op een locatie vol Walkers afstuurde. Het is een manier van de Commonwealth om mensen te executeren, maar Carol vond dat natuurlijk niets. Kortom: dat wordt wat!
Bron: CBR

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Carol, Melissa MCBride

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws