'House of the Dragon'-releasedatum en nieuwe foto's onthuld

'House of the Dragon'-releasedatum onthuld!

Game of Thrones spin-off House of the Dragon komt in augustus naar HBO.

Jim Pedd, 30 maart 2022 17:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

21 augustus. Dat is de datum waarop je House of the Dragon kan zien op HBO Max. Dat is zojuist bekendgemaakt door HBO in een persbericht, dat gepaard ging met zeven nieuwe foto's van de televisieserie én een teaserposter.
De serie krijgt in totaal tien afleveringen in zijn eerste seizoen en is gebaseerd op het boek Fire & Blood van schrijver George R.R. Martin. House of the Dragon speelt zich 200 jaar eerder af van de gebeurtenissen in Game of Thrones en is het verhaal van de opkomst en vooral ook de val van de familie Targaryen.

House of the Dragon-release

Een week geleden ging al ineens het gerucht dat House of the Dragon in augustus van start zou gaan. Nu heeft HBO die geruchten dus bevestigd middels een officieel bericht. Bovendien is er een hele reeks foto's vrijgegeven, die ons enkele van de hoofdpersonen laten zien.

Zo zie je Prince Daemon Targaryen, maar ook Alicent Hightower, Otto Hightower en Lord Corlys Velaryon. Zij zijn allemaal hoofdpersonen in het komende dodelijke conflict dat centraal staat in House of the Dragon.

Maar er zitten natuurlijk ook draken in de serie, meer dan tien, die nu alleen nog geteased worden op deze poster.En check hier de poster:


Lees meer over: House of the Dragon, HBO Max, Game of Thrones, George RR martin

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws