search
'The Boys' brengt gruwelijk personage niet terug

'The Boys' brengt gruwelijk personage niet terug

Aya Cash keert niet terug als Stormfront in het derde seizoen van The Boys.

Jim Pedd
Fans zullen het al vermoed hebben, maar nu is het ook bevestigd door Aya Cash: Stormfront zit niet in The Boys seizoen 3.

The Boys van Prime Video bereikte een grote hoogte met het tweede seizoen en keert in juni terug met zijn derde reeks afleveringen. Wederom worden afleveringen wekelijks gelanceerd op Prime Video en krijgen we te zien hoe Billy Butcher en zijn bende weer aan de slag moeten om Homelander definitief te verslaan.

The Boys-terugkeer
Een van de grotere vragen waar fans mee zaten ten aanzien van The Boys seizoen 3, is of Stormfront terug zou keren.

Die slechterik was een heerlijke rol van actrice Aya Cash. Zij was racistisch, bleek een aan de nazi's gerelateerd achtergrondverhaal te hebben en was misschien wel grover en gruwelijker dan Homelander. Maar ze raakte zwaargewond toen de zoon Ryan van Homelander haar aanviel.

Showrunner Eric Kripke bevestigde dat ze het gruwelijke incident overleefd had, maar vertelde toen niet of ze terug zou keren. Gelukkig laat Cash zelf weten of ze terug keert.

"The Boys keert op 3 juni terug en ik ga helaas net als jullie moeten kijken. Meer heb ik niet te melden."Aanbevolen artikelen