search
'The Mandalorian' heeft een fijne update over seizoen 3
Series / Nieuws

'The Mandalorian' heeft een fijne update over seizoen 3

Het derde seizoen van de serie The Mandalorian komt er gelukkig snel aan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Carl Weathers bevestigt dat de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian afgerond zijn. Daarmee is de release van de serie weer een stap dichterbij.

Oorspronkelijk moesten de opnames van The Mandalorian seizoen 3 in april 2021 beginnen. Dat haalde men niet en in september begonnen de camera's pas officieel met draaien. Naar verluidt is de serie in december te zien, twee jaar na de première van het tweede seizoen.

The Mandalorian seizoen 3
Aan het bitterzoete einde van het tweede seizoen van The Mandalorian zagen we hoe Din Djarin op emotionele wijze afscheid nam van Grogu (a.k.a. Baby Yoda). Gelukkig liet The Book of Boba Fett vervolgens zien dat dit afscheid niet eeuwigdurend was.

We zagen nog hoe Din Djarin verbannen werd door zijn Mandalorian-vrienden, die het niet okay vonden dat hij zijn helm afgedaan had. Ook kreeg hij van zijn vriendin Peli Motto een N-1 Starfighter als vervanging voor de Razor Crest en nam hij zijn Grogu mee naar een nieuw avontuur in de mijnen van Mandalore, waar hij vergeven kan worden voor het afnemen van zijn helm.

The Mandalorian blijkt inmiddels klaar te zijn met de opnames van het derde seizoen. In een inmiddels verwijderd bericht op Instagram schreef een van de kostuumontwerpers dat de opnames klaar waren. Gelukkig bevestigt Weathers het nu ook:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen