search
'The Umbrella Academy' heeft een nieuwe rol voor Elliot Page
Series / Foto's

'The Umbrella Academy' heeft een nieuwe rol voor Elliot Page

Elliot Page speelt nu Viktor in de serie The Umbrella Academy van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een recente tweet van castlid Elliot Page onthult zijn personage Viktor Hargreeves in het derde seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy.

De serie werd in 2019 gelanceerd op Netflix en goed ontvangen in beide seizoenen. De castleden, toon, cinematografie en het schrijfwerk kregen allemaal lof. Het derde seizoen komt er nu eindelijk aan en zal op 22 juni 2022 van start gaan op Netflix.

The Umbrella Academy-cast
The Umbrella Academy volgt een stel broers en zussen die superkrachten hebben en allemaal geboren werden op 1 oktober 1989. Ze moeten in eerste instantie het mysterie oplossen van de dood van hun adoptievader en tegelijk een apocalypse zien te stoppen.

Acteur Elliot Page was te zien in de rol van Vanya Hargreeves, een personage dat later bevestigd werd als transgender, net als acteur Page zelf.

Nu heeft Netflix samen met Page een blik vrijgegeven op acteur Elliot in de rol van Viktor Hargreeves, de White Violin. Het beeld laat het nieuwe personage zien in een bekende setting en kijkt bezorgd naar buiten. Hieronder de Tweet:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen