search
Komt 'Riverdale' ineens tot een einde!?
Series / Nieuws

Komt 'Riverdale' ineens tot een einde!?

Riverdale zou goed tot een einde kunnen komen, vindt de cast.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Riverdale-ster Cole Sprouse zegt dat de cast en klaar voor is dat de hitserie van televisiezender The CW tot een einde komt. De serie wordt gemaakt door Roberto Aguirre-Sacasa en is een verfilming van de Archie Comics.

Riverdale volgt de levens van personages als Archie Andrew, Betty Cooper en Veronica Lodge. In het heden van het stadje Riverdale proberen ze de duistere krachten die in de schaduwen verkeren te verslaan.

Riverdale
Sprouse heeft de rol van verteller Jughead Jones in de Riverdale-serie en verzorgt dit al sinds 2017 toen de serie debuteerde. In eerste instantie zagen we hoe een groepje vrienden de moord op een klasgenoot probeerde op te lossen.

In de jaren daarna verwerd het verhaal van Riverdale tot iets vrij bizars. Zo zien we een musical-aflevering, is er een invasie van buitenaardse wezens en komt er een zevende seizoen met een nog onbekend verhaal.

In een groter profiel op GQ, stelt Sprouse dat de terugkerende castleden van Riverdale klaar zijn voor het einde. Ze willen het allemaal mooi afronden en zijn er dan klaar voor om afscheid te nemen. Hoe dan ook is hij eeuwig dankbaar voor zijn tijd in de serie.

Riverdale is nu bezig met zijn zesde seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen