Netflix voegde behoorlijk wat series nieuw toe: Dit zijn ze

Netflix voegde behoorlijk wat series nieuw toe

Netflix heeft er een mooie en lekker drukke week van gemaakt.

Jim Pedd, 1 april 2022 17:52

Netflix heeft er ee mooie en behoorlijk drukke week van gemaakt. We zetten alle nieuwe toevoegingen op een rij.
The Flash (S08E08): Als een getuige een meta aanwijst als moordenares, lijkt de zaak duidelijk. Maar Barry heeft zo zijn twijfels. Ifis biedt Allegra een gênante kans.

Riverdale (S06E07): Jughead worstelt met een nieuwe realiteit. De Blossoms bloeien open. Veronica belandt in een moeilijke situatie. Betty trekt dodelijke, ongewenste aandacht.

Transformers: BotBots (1 seizoen): Als de lichten in het winkelcentrum uitgaan, begint het feest pas voor de BotBots! Deze vrolijke alledaagse voorwerpen veranderen na sluitingstijd in robots.

Mighty Express (6 seizoenen): Maak een ritje met de Mighty Express, een team van treinen en hun kindervriendjes die problemen op het spoor overwinnen door snel na te denken en samen te werken!

Snowpiercer (3 seizoenen): De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.

Thirty-Nine (1 seizoen): Drie beste vriendinnen steunen elkaar door dik en dun. Samen ervaren ze leven, liefde en gemis aan de vooravond van hun veertigste verjaardag.

L.A.'s Finest (2 seizoenen): In deze spin-off van 'Bad Boys' nemen twee agenten het op tegen de gevaarlijkste criminelen van de stad terwijl ze hun complexe verleden achter zich proberen te laten.

Business Proposal: Ha-ri gaat vermomd als haar vriendin naar een blind date in de hoop hem af te schrikken. Haar plan loopt mis wanneer hij haar CEO blijkt te zijn en hij een aanzoek doet.

Therme Romae Novae: Een trotse badhuizenarchitect uit het oude Rome duikt willekeurig op in hedendaags Japan waar hij zich laat inspireren door de vele badinnovaties die hij aantreft.

Super PupZ (seizoen 1): Vier pups met superkrachten werken samen om hun nieuwe vrienden en een harig buitenaards kameraadje te helpen in dit knuffelige, kosmische avontuur.

Get Organized with The Home Edit (seizoen 2): Woningorganisatie-experts Clea en Joanna helpen celebs en alledaagse klanten met het selecteren, indelen en opbergen van hun troep en zo verbluffende ruimtes te maken.

Trivia Quest: Geschiedenis, kunst, wetenschap, popcultuur en meer. Test je kennis op verschillende niveaus in deze interactieve triviaserie.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht, Las finest

Populair nieuws