Dit is de meest populaire Disney+ serie in het MCU

Dit is de meest populaire Disney+ serie in het MCU

Loki is verreweg de meest populaire Marvel-serie die tot nu toe verscheen op Disney+.

Jim Pedd, 2 april 2022 12:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nielsen heeft zijn kijkcijferstatistieken vrijgegeven en laat zien dat de serie Loki het goud heeft gewonnen als het aankomt op de kijkcijfers van Marvel Studios-series.
The Hollywood Reporter meldt dat het eerste seizoen van Loki zo'n 5,23 miljard uur bekeken werd in zijn eerste zes weken. Een mooi aantal, maar lang niet zoveel als bijvoorbeeld The Mandalorian. Dat trok in zijn eerste seizoen 5,42 miljard minuten en bij het tweede seizoen 8,38 miljard minuten.

Veel bekkeen
Kijk je naar het aantal minuten per aflevering, won Loki van zijn concurrentie. De serie trok 872 miljoen minuten per aflevering (het waren er immers 'maar' zes), wat meer is dan zijn voorganger The Falcon and the Winter Soldier (692 miljoen minuten per aflevering). Daarna volgt The Mandalorian dat 677,5 miljoen minuten per aflevering trok.

De zes huidige Marvel Studios en Star Wars-series trokken gezamenlijk zo'n 36 miljard minuten aan streams.

Loki volgt op de gebeurtenissen in Avengers: Endgame en volgt de God of Mischief die door de Time Variance Authority gevangen wordt omdat hij uit zijn tijdlijn gebroken was. Loki moest samen met Agent Mobius proberen een vrouwelijke versie van hem zelf, Sylvie, vangen en werd verliefd op haar.

Momenteel kunnen we kijken naar Moon Knight van Marvel Studios op Disney+.
Bron: CBR

Lees meer over: Loki, MCU, Marvel Studios, Disney Plus

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws