Seizoen 2 van 'Loki' krijgt regisseurs van duistere series

'Loki' S2 krijgt regisseurs van duistere series

De God of Mischief beleefde verleden jaar zijn soloserie op Disney+.

Bram de Groot, 18 februari 2022 om 15:31

De schurk Loki uit het Marvel Cinematic Universe was het eerste personage dat dieper dook in het Marvel Multiverse en dat leverde spectaculaire beelden op in zijn soloserie op Disney+.
Al geruime tijd is bekend dat Loki - voorlopig als enige live action-serie in het MCU - een tweede seizoen krijgt. Oorspronkelijk was de serie bedoeld als een eenmalig seizoen, maar Marvel Studios vindt dat er nog veel meer te ontdekken is met Loki.

Regisseurs van Moon Knight
Binnenkort verschijnt op Disney+ de Marvel-serie Moon Knight en nu wordt duidelijk dat Justin Benson en Aaron Moorhead de regisseurs worden. Ze regisseerden twee van de zes afleveringen van Moon Knight en ze zijn bekend van onder meer Synchronic en V/H/S: Viral.

Het eerste seizoen van Loki werd sterk ontvangen met een 92 procent-score op de Tomatometer. Samen met Hawkeye is het de best ontvangen MCU-serie tot op heden, al op een niet zo verre afstand van WandaVision.

Een aantal castleden hebben hun terugkeer al aangekondigd en de opnames moeten later dit jaar starten. De kans is groot dat seizoen twee eind 2023 of begin 2024 debuteert. Check het eerste seizoen op Disney+.Bron: Deadline

Lees meer over: Loki, God of Mischief, Marvel Studios, Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E Grant, Sasha Lane, Owen Wilson, Gugu Mbatha Raw

Populair nieuws