Netflix domineert de lijst met best bekeken series met deze 3 titels

Netflix domineert de lijst met best bekeken series

Drie titels van Netflix doen het uitzonderlijk goed op streaming deze week.

Jim Pedd, 2 april 2022 13:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dat Netflix Original series de statistieken van streamingdiensten domineren kan geen verrassing meer zijn. Qua series is de streamingdienst namelijk vrijwel altijd dominant.
Afgelopen donderdag gaf Nielsen zijn streamingstatistieken vrij. Daaruit blijkt dat Netflix met drie series de meest bekeken shows had en dat die bovendien allemaal meer dan 1 miljard minuten gestreamd werden. Een knappe prestatie!

Drie series van 1 miljard
Inventing Anna, de miniserie met Julia Garner in de hoofdrol, stond helemaal bovenaan de lijst van Nielsen. De serie trok 1,168 miljard minuten aan streams in de Verenigde Staten.

Op de tweede plek kwam Vikings: Valhalla terecht, met 1,079 miljard minuten aan streams. Tot slot rondt Worst Roommate Ever de top drie af, met 1,032 miljard minuten.

Overigens had Netflix vijf series in de top tien staan. Love is Blind trok 998 miljoen minuten (als nummer 4) en de nummer vijf was Pieces of Her met 752 miljoen minuten.

Van de meest bekeken series lijkt Vikings: Valhalla de meeste impact te gaan maken. Er zijn 24 afleveringen van besteld en komen nog minstens twee seizoenen aan.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Netflix, streaming, kijkcijfers, vikings valhalla, inventing anna, worst roommate ever

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws