En weer heeft Netflix een nieuwe nummer 1

En weer heeft Netflix een nieuwe nummer 1

Vikings: Valhalla wint weer op Netflix deze week en is weer de koning.

Jim Pedd, 11 maart 2022 om 06:00

Netflix heeft weer een nieuwe leider in zijn wekelijkse televisiestatistieken. Elke week deelt de streamingdienst informatie over de meest bekeken films en series die het in zijn aanbod heeft.
De nieuwste toplijst werd afgelopen woensdag vrijgegeven en laat zien dat Vikings: Valhalla de meest populaire serie is op de streamingdienst. Wereldwijd werden maar liefst 113 miljoen uur van Vikings: Valhalla bekeken. De tweede serie, Inventing Anna, trok 77,5 miljoen uur aan streams.

Vikings: Valhalla
De serie Vikings: Valhalla wordt goed genoeg bekeken voor Netflix om nog eens twee nieuwe seizoenen te maken. Die werden lange tijd geleden al besteld, maar Netflix bevestigde deze week officieel het nieuws dat er meer aan zit te komen.

Vikings: Valhalla speelt zich duizend jaar geleden af in de elfde eeuw.

We volgen in Vikings: Valhalla de avonturen van enkele van de meest beroemde vikingen die geleefd hebben: de legendarische verkenner Leif Eriksson, zijn gevaarlijke en koppige zus Freydis Eriksdotter en de ambitieuze Noorse prins Harald Sigurdsson.

De spanningen tussen vikingen en de Engelsen bereiken in Vikings: Valhalla een kookpunt, waarna de strijd losbarst. Vikings: Valhalla zie je op Netflix.




Bron: ComicBook

Lees meer over: Vikings, Vikings Valhalla, Netflix

Populair nieuws