Dit is momenteel de grootste nieuwe serie in Amerika

Dit is de grootste nieuwe serie in Amerika

In een vol 2022 laat een nieuwe serie van HBO alle concurrentie achter zich.

Zilko Tarici, 2 april 2022 08:00

HBO's inclusieve, excentrieke, komische piraten-serie Our Flag Means Death is uit het niks de populairste nieuwe streaming-serie in de Verenigde Staten gebleken in de laatste 100 dagen. Dit aldus Parrot Analytics.
Business Insider onthulde de statistieken en geeft aan dat de serie ook de elfde populairste serie wereldwijd is. En dat is zeer indrukwekkend als je bedenkt dat het een originele nieuwe serie betreft die niet eens wereldwijd beschikbaar is. Tussen de pilot-aflevering en de seizoensfinale is het publiek daarnaast verdrievoudigd.

Een piratenleven
In Our Flag Means Death volgen we een aristocraat die zijn comfortabele leventje zat is en zichzelf wil bewijzen als een piraat in de Gouden Eeuw van de Piraterij. En dat ondanks het feit dat hij he-le-maal niks weg heeft van een piraat. Hij en zijn klunzige bondgenoten moeten er alles aan doen om te overleven te midden van dodelijke bedreigingen op zee zoals marineschepen en bloeddorstige piraten.

Het succes is de laatste weken toegenomen wegens een steeds groter wordende 'buzz' rondom de serie. Ook krijgt de serie veel lof wegens de verhaallijnen waarin homoseksuele personages centraal staan.

De twee hoofdrollen in Our flag Meand Death worden gespeeld door de Nieuw-Zeelandse komieken Rhys Darby en Taika Waititi. Die laatste kennen we natuurlijk ook als regisseur van films als Thor: Ragnarok en Jojo Rabbit.
Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Our Flag Means Death, HBO, Taika Waititi, Rhys Darby, Thor Love and Thunder, Next Goal Wins

Populair nieuws