search
'Moon Knight'-producent onthult belangrijke lessen geleerd van originele 'Spider-Man'-trilogie
Series / Nieuws

'Moon Knight'-producent onthult belangrijke lessen geleerd van originele 'Spider-Man'-trilogie

De uitvoerend producent van Moon Knight heeft onthuld wat een van de belangrijkste lessen is die hij heeft geleerd toen hij aan de originele Spider-Man-trilogie werkte.

Moon Knight-producent Grant Curtis werkte voorheen ook aan de Spider-Man-trilogie met Tobey Maguire in de hoofdrol. In een interview heeft hij gedeeld wat hij van het maken van die geweldige trilogie heeft geleerd.

Aan het begin van deze eeuw werkte Grant Curtis samen met Sam Raimi aan de nu iconische Spider-Man-trilogie waarin Tobey Maguire Peter Parker speelt. Onlangs deelde Curtis de belangrijkste les die hij heeft geleerd tijdens het maken van die films, en hoe hij dit heeft gebruikt om Moon Knight te creƫren.

De belangrijkste les
Het belangrijkste wat Curtis van Raimi geleerd heeft omschrijft hij als volgt: "Als je niets om Peter Parker geeft, ga je ook niets om Spider-Man geven terwijl hij door New York slingert." Kortom, een focus op het personage is cruciaal. Alle Marvel-fans ervaar je door de ogen van een van de superhelden, waardoor het een persoonlijk verhaal wordt. Volgens Curtis is dit wat de films succesvol maakt.

Moon Knight legt ook de focus op personages. Sterker nog, deze focus is de reden dat afleveringen langer duren.

De eerste aflevering van Moon Knight is nu te checken op Disney Plus. Iedere woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van de serie die er in totaal zes kent.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen