search
'The Walking Dead' brengt gruwelschurk terug
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt gruwelschurk terug

Samantha Morton mag weer in de huid van de gruwelijke Alpha kruipen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tales of the Walking Dead brengt Samantha Morton terug als de Whisperers-leider Alpha. AMC brengt The Walking Dead tot een einde met het elfde seizoen.

Maar de serie mag dan wel het einde zijn genaderd, dat geldt allerminst voor de franchise. Er zijn veel plannen om nieuwe spin-off series te maken, waaronder eentje die komende zomer gelanceerd moet worden. Dat is de serie Tales of the Walking Dead, die elke aflevering weer een compleet nieuw verhaal zal vertellen.

Tales of the Walking Dead
Er is nog weinig zeker over de verhalen van Tales of the Walking Dead. Maker en producent Scott M. Gimple heeft wel al eens gezegd dat de serie oude gezichten terugbrengt en nieuwe verhalen zal vertellen.

Tot nu toe is AMC geheimzinnig gebleven over welke personages een kans zouden krijgen om terug te keren voor Tales of the Walking Dead. Maar fans weten nu dat ook Alpha terug is, gespeeld door actrice Morton.

Zij is de leider van de Whisperers, en voert de gruwelijke groep aan. Zij doodden meerdere hoofdpersonen in seizoen 9 en 10 van de televisieserie, waaronder Henry, Tara en Enid.

Daarom lanceerde Carol in de serie een plan om Alpha te vermoorden, wat slaagde dankzij Negan. Tales of the Walking Dead is deze zomer te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen