'Avatar: The Last Airbender' krijgt grootse actie

'Avatar: The Last Airbender' krijgt grootse actie

Een van de castleden van de serie Avatar: The Last Airbender hint op de actie.

Jim Pedd, 3 april 2022 om 10:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De Avatar: The Last Airbender-franchise gaat een mooie toekomst tegemoet. Avatar Studios werkt aan een nieuwe reeks animatieprojecten en Netflix komt met een live-action verfilming van de serie die de franchise lanceerde.
Tijdens de televisieserie vochten Uncle Iroh en Fire Lord Ozai nooit direct met elkaar en zagen we bovenal hoe Iroh voor zijn heethoofdige neefje Prince Zuko zorgde. Maar nu lijkt het erop dat hij meer te doen krijgt.

Avatar: The Last Airbender
Acteurs Paul Sun-Hyung Lee (Iroh) en Daniel Dae Kim (Ozai) lijken namelijk samen een scène opgenomen te hebben. En niet zomaar een, maar een keihard gevecht.

De televisieserie van Netflix is al best een tijd bezig met de opnames, maar ver is men nog niet om te laten zien hoe het allemaal geworden is.

Avatar: The Last Airbender heeft rollen voor Gordon Cormier als Aang the Avatar, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka, Dallas Liu als Zuko, Elizabeth Yu als Azula, Maria Zhang als Suki, Ken Leung als Commander Zhao, Lim Kay Siu als Gyatso, Yvonne Chapman als Avatar Kyoshi, Tamlyn Tomita als Yukari, en Casey Camp-Horinek als Gran Gran.

Het is nog niet bekend wanneer de Avatar: The Last Airbender-serie te zien is.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Nickelodeon, Albert Kim

Populair nieuws