search
Topdrukte bij Prime Video met veel nieuwe series
Series / Featured

Topdrukte bij Prime Video met veel nieuwe series

Prime Video voegde deze week behoorlijk wat nieuw materiaal toe aan zijn aanbod.

Het was een mooie en drukke week op Prime Video met nieuwe content. We zetten alle toevoegingen aan de streamingdienst van deze week voor je op een rij.

Million Dollar Island (S01E04): De eerste tropische buien naderen Million Dollar Island en niet alle kampen blijken daarop voorbereid te zijn. Een aantal bewoners overtreedt de regels en dit blijft niet zonder gevolgen. De bewoners leren elkaar intussen steeds beter kennen. De maskers gaan af en dat levert zowel prachtige als heftige momenten op.

Million Dollar More (S01E04): Samen met presentator Giel de Winter, psycholoog Jaap van Ginneken, bekende gast Dave Roelvink en de kandidaten kijken we terug op aflevering 4: De eerste tropische buien naderen Million Dollar Island en niet alle kampen blijken daarop voorbereid te zijn. Een aantal bewoners overtreedt de regels en dit blijft niet zonder gevolgen. De bewoners leren elkaar intussen steeds beter kennen.

This Is Us (S06E04): Jack gaat naar Ohio.

Star Trek: Picard (S02E05): Picard ontdekt dat een belangrijk persoon uit zijn verleden een belangrijk onderdeel kan zijn van de afwijking in de tijdlijn. Q blijft de tijdlijn manipuleren en toont interesse in dr. Adam Soong. Seven en Raffi proberen Rios op gedurfde wijze te redden, terwijl Jurati wordt geconfronteerd met de gevolgen van haar deal met de Borg-koningin.

El Internado: Las Cumbres (seizoen 2): Na een mislukte ontsnappingspoging verdwijnt Manuel in het bos door de hand van een mysterieuze man met een ravenmasker. Ondanks dat ze onder een streng regime leven, blijven Paul, Amaia en hun vrienden zonder ophouden naar hem zoeken. Tijdens hun omzwervingen ontdekken ze dat de oude loge die in het bos huisde, het Ravennest, nog steeds misdaden pleegt en dat het Internaat meer is dan alleen een school.

Chicago Med (seizoen 1-4): Wanneer er levens op het spel staan, kun je vertrouwen op de toegewijde artsen, verpleegkundigen en medewerkers van Chicago's drukste traumacentrum. In het meeslepende tweede seizoen van Chicago Med, zetten grote veranderingen de spoedeisende hulp op een emotionele ramkoers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen