search
Deze serie is niet te verslaan op Netflix
Series / Featured

Deze serie is niet te verslaan op Netflix

Bridgerton blijft goed scoren op Netflix als we de kijkcijfers weer zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft weer een mooie week achter de rug. Er debuteerde weliswaar geen al te grote nieuwe serie afgelopen week, maar met Bridgerton blijft men een succes hebben qua kijkcijfers.

De serie bleek afgelopen week al een groot succes te boeken met zijn tweede seizoen en had de best bekeken reeks afleveringen in de geschiedenis van Engelstalige Originals op de streamingdienst. Maar er zijn meer series in de top drie.

De meest bekeken series op Netflix
In Nederland genoten kijkers nog altijd het allermeest van Bridgerton. De tweede reeks staat ook deze week weer bovenaan het lijstje. Maar de nummer twee is de serie Top Boy, en de nummer drie wederom Taboo. Die oude serie met Tom Hardy in de hoofdrol blijft klaarblijkelijk goed scoren!

Hieronder volgt de volledige top drie.

1. Bridgerton: Acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton zoeken liefde en geluk binnen de Londense high society. Geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

2. Top Boy: Twee doorgewinterde drugsdealers keren terug naar de straten van Londen, maar hun jacht op geld en macht wordt bedreigd door een jonge, meedogenloze oplichter.

3. Taboo: Een lang dood gewaande avonturier keert terug naar Londen om de dood van zijn vader te wreken. Hij krijgt echter te maken met de Oost-Indische Compagnie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen