search
Fan van 'Top Boy'? Check dan deze 3 topseries op Netflix
Series / Featured

Fan van 'Top Boy'? Check dan deze 3 topseries op Netflix

Top Boy scoort goed op Netflix, dus kijken we eens naar alternatieven.

Top Boy is weer te zien op Netflix. De serie doet het goed, zodanig dat de show zelfs op de tweede plek staat in de lijst met best bekeken titels van de week. Daarom kijken we deze week naar soortgelijke series die zeker de moeite van het streamen waard zijn als je al klaar bent met het nieuwe seizoen van Top Boy, of gewoon zoekt naar nieuwe series die erop lijken.

De serie Top Boy draait om twee doorgewinterde drugsdealers die terugkeren naar de straten van Londen. Daar zoeken ze naar geld en macht, maar hun pogingen dat te verkrijgen loopt tegen problemen als een meedogenloze oplichter het op hen voorzien heeft.

Drie toffe tips
Voor onze tips van deze week hebben we gezocht naar soortgelijke titels op Netflix. Zodoende dat we de spin-off Top Boy: Summerhouse tippen, maar ook de duistere serie Snabba Cash en de opvallende en toch wat afwijkende serie Caïd.

Top Boy: Summerhouse : In deze rauwe, gestileerde dramaserie drijven twee Londense drugdealers hun lucratieve handel in een arme flatwijk in Noord-Londen.

Snabba Cash: De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

Caïd: De spanning loopt op in deze serie met pseudoauthentiek beeldmateriaal als twee filmmakers een bendegebied binnendringen om een videoclip voor een rapper op te nemen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen