'Halo'-acteur reageert op de haters van de serie

Pablo Schreiber heeft een duidelijke en vriendelijke reactie op de haters van zijn serie.

Jim Pedd, 07-04-2022 06:38

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De langverwachte Halo-serie is een groot succes voor streamingdienst Paramount+. Tegelijk waren de eerste reacties van fans nog best tegenvallend en gemengd.
De serie Halo neemt een andere invalshoek dan de games dat deden, zelfs heel anders dan heel wat mensen gedacht hadden. Veel fans waarderen nog altijd wat Halo probeert te doen en anderen zijn open over hun frustraties. Daar gaat acteur Pablo Schreiber, die Master Chief speelt, nu op in.

Halo-kritiek
Schreiber is behoorlijk open: "Heel erg bedankt aan iedereen die onze serie steunde," aldus Schreiber. Hij vindt het geweldig dat de serie een hit is en "straks een wereldwijd fenomeen wordt!" De ontvangst is een eer, en hij voelt zich overweldigd door de vele reacties.

"Voor alle 'fans' die tegen het thuisteam zijn, die de serie haatten voordat ze hem te zien kregen en het oneens zijn met wat wij doen, ik waardeer jullie mening, respecteer hem en houd ook van jullie. Want eerlijk gezegd houden wij van hetzelfde. En ik zal elke dag volop mijn best blijven doen om deze serie de best mogelijke versie van zichzelf te maken en de aandacht en het respect naar het Halo-universum te brengen dat het verdient. Voor iedereen."

Er zijn nu twee afleveringen van de Halo-serie te zien op Paramount+. De derde zie je donderdag.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Pablo Schreiber, Halo, Paramount Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE- A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie