search
Avontuurlijke trailer 'LOST'-wannabeserie 'The Wilds' seizoen 2
Series / Trailer

Avontuurlijke trailer 'LOST'-wannabeserie 'The Wilds' seizoen 2

Er waren altijd twee eilanden gevuld met meisjes en jongens.

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen voor de serie The Wilds. Alle acht afleveringen van de Amazon Original serie zullen op vrijdag 6 mei wereldwijd exclusief op Prime Video in première gaan.

In seizoen twee moet de groep tienermeisjes die gestrand zijn op een verlaten eiland zien te overleven, na de ontdekking dat wat er met hen gebeurt een sociaal experiment is.

Dit seizoen verhoogt het drama en houdt je aan het lijntje, met de introductie van meer proefpersonen - een ander eiland van tienerjongens - die ook moeten vechten om te overleven onder het toeziend oog van de poppenspeler van het experiment.

Trailer The Wilds seizoen 2
De trailer geeft een voorproefje van de nog hogere inzet van de meisjes als ze vast blijven zitten op een mysterieus eiland, en een kijkje in wat al die tijd al deel uitmaakt van het experiment: de jongens.



The Wilds is gemaakt en geproduceerd door Sarah Streicher samen met showrunner en uitvoerend producent Amy Harris. Wijlen Jamie Tarses van FanFare, en Dylan Clark van Dylan Clark Productions dienen ook als uitvoerende producenten. De serie wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen