search
Nog een Avatar in 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix
Series / Nieuws

Nog een Avatar in 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix

Avatar: The Last Airbender krijgt nog een opvallende rol voor een nieuwe Avatar.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe casting call voor Netflix-serie Avatar: The Last Airbender suggereert dat men zoekt naar een acteur om de rol van Avatar Kuruk te spelen.

Netflix begon in de loop van 2018 met de preproductie van de live-action verfilming van animatieserie Avatar: The Last Airbender. De hoop was lange tijd goed, maar het vertrek van bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino leidde tot zorgen. Albert Kim kwam aan boord als showrunner en de serie begon vorig jaar met de opnames.

Avatar: The Last Airbender-cast
Avatar: The Last Airbender is eind vorig jaar dus begonnen met de opnames, maar kwam desalniettemin met een aantal nieuwe castleden de afgelopen weken.

We horen via Knight Edge Media dat gezocht wordt naar een man die in de 30 of 40 is voor de rol van Dakota. Kijk je naar de casting call, lijkt hij Kuruk te zijn, de laatste Water Tribe Avatar voor Aang;

"Het personage is een man van in de 30 of 40, van Inheems-Amerikaanse afkomst. Een legendarische krijger uit het verleden die als geest arriveert om de stam te waarschuwen over de gevolgen van een verloren komende strijd. Hij is iemand met een melancholische inslag, wat komt door het verlies van de liefde van zijn leven tijdens een eerdere oorlog."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen