Angst van fans over 'Avatar: The Last Airbender' is volledig onterecht

Angst over 'Avatar: The Last Airbender' onterecht

De live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix gaat heus niet teleurstellen.

Jim Pedd, 6 april 2022 om 07:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Yvonne Chapman, de actrice die Avatar Kyoshi speelt in de aankomende live-action Avatar: The Last Airbender-serie van Netflix, denkt dat fans van de franchise niet teleurgesteld gaan zijn door de nieuwe serie.
De animatieserie Avatar: The Last Airbender liep tussen 2005 en 2008 op Nickelodeon en is nog altijd een van de meest geliefde animatieseries ooit. De verwachtingen voor de live-action verfilming zijn hoog, maar tegelijk vrezen fans door het vertrek van oorspronkelijk bedenkers Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino het ergste.

Avatar: The Last Airbender
Toch zet Netflix door met Avatar: The Last Airbender. De eerste resultaten lijken behoorlijk veelbelovend. Netflix castte nieuwkomer Gordon Cormier als titelheld Aang, een twaalfjarige jongen die de laatste hoop van de wereld voor vrede vormt.

Actrice Chapman speelt een van zijn voorgangers als Kyoshi. Hoewel ze in een interview niet veel mocht vertellen over de serie en hoe het verhaal van Kyoshi verteld wordt, stelt ze fans gerust:

"Ik mag niet al te veel over dit project vertellen. Maar wat ik kan zeggen: van wat ik heb gezien en mijn ervaring met de serie, is dat fans van Avatar: The Last Airbender niet teleurgesteld zullen zijn door deze live-action serie. Hij ziet er fenomenaal uit."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Nickelodeon, Netflix

Populair nieuws