search
Opmerkelijke horrorkomedie 'The Baby' krijgt schokkende beelden
Series / Trailer

Opmerkelijke horrorkomedie 'The Baby' krijgt schokkende beelden

The Baby verschijnt binnenkort op de streamingdienst HBO Max. Hieronder de trailer.

Een komedie? Ja, maar wel een bijzonder vreemde. Binnenkort verschijnt de serie The Baby op de streamingdienst HBO Max en hieronder kun je kijken naar de volledige trailer die recent verscheen.

Volgens de dienst mixt De nieuwe miniserie horror en komedie in een surrealistische studie over het moederschap. Er zijn rollen voor onder meer Michelle de Swarte, Amira Ghazalla, Amber Grappy, Genesis Lynea, Sophie Reid en Tanya Reynolds.

Ze wil geen baby. De baby wil haar
Als de 38-jarige Natasha zomaar een baby krijgt, stort haar gemakkelijke leven in een klap in. De controlerende en manipulatieve baby met gewelddadige krachten verandert Natasha's leven in een werkelijke horrorshow.

De grote vraag is waar de baby vandaan komt? Wat wil 'het'? Hoe ver zal Natasha gaan om haar leven weer terug te krijgen? Het is duidelijk: ze wil geen baby, de baby wil haar.

vanaf 24 april kun je starten aan de serie van acht afleveringen, zoals aangegeven op HBO Max. Hieronder de trailer.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen