search
Kan je geen genoeg krijgen van 'Dirty Lines'? Check dan deze 3 series op Netflix
Series / Featured

Kan je geen genoeg krijgen van 'Dirty Lines'? Check dan deze 3 series op Netflix

Dirty Lines scoort enorm goed op Netflix, dit kan je zoal kijken als je meer wil.

Deze week bleek de televisieserie Dirty Lines de tweede meest populaire titel op Netflix van de afgelopen week. Daarmee scoort de serie van Nederlandse bodem behoorlijk goed! Zoals gebruikelijk checken we ook deze zondag weer welke series Netflix aanraadt als je ook van Dirty Lines houdt.

De tv-serie draait om een jonge en ondernemente studente. In het Amsterdam van de jaren tachtig krijgt zij een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn. Die werd opgezet door twee totaal verschillende broers. De hilarische serie is er eentje die ons aan heel wat andere projecten doet denken en tot leuke tips van Netflix leidt. Allemaal series die te maken hebben met seks.

Drie tips op Netflix
Hieronder drie tips van Netflix:

Sexify: Om met een innovatieve seksapp een techwedstrijd te kunnen winnen, moeten een seksueel onervaren studente en haar vrienden de uitdagende wereld van intimiteit verkennen.

You Me Her: Yuppenstel Jack en Emma huurt een callgirl in omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Dat er liefde in het spel zou komen, was niet voorzien.

Sex/Life: Het wilde seksuele verleden van een vrouw botst met het heden, waarin ze een getrouwde moeder is, als de bad boy-ex over wie ze nog fantaseert, terugkeert in haar leven.



Aanbevolen artikelen