Marvel-regisseur ingehuurd voor 'Star Wars: Ahsoka'

Marvel-regisseur gestrikt voor 'Star Wars: Ahsoka'

Opnieuw een veelbelovende stap voor de Star Wars-spinoff met Rosario Dawson.

Zilko Tarici, 12 april 2022 om 11:16

Peter Ramsey, co-regisseur van het Oscar winnende Spider-Man: Into the Spider-Verse zal in elk geval één aflevering regisseren van Star Wars-serie Ahsoka voor Lucasfilm en Disney+.
In de serie volgen we Jedi-personage Ahsoka Tano (Rosario Dawson), die haar live-action debuut maakte in het tweede seizoen van The Mandalorian en ook haar opwachting maakte in een aflevering van The Book of Boba Fett.

Thrawn is coming
En hoewel details over het verhaal geheim worden gehouden, zou de serie laten zien hoe Tano het universum afstruint op zoek naar de boosaardige Grand Admiral Thrawn, de blauwhuidige meester-strateeg en voormalig commandant van het Empire.

Naast Dawson zijn er in Ahsoka rollen weggelegd voor acteurs als Ray Stevenson, Mary Elizabeth Winstead, Ivanna Sakhno en Natasha Liu Bordizzo. Hayden Christensen zal terugkeren als Anakin Skywalker.

De opnames van Ahsoka beginnen later deze maand in Los Angeles. Verdere regisseurs en het aantal afleveringen moeten nog onthuld worden. Dave Filoni schreef het script en produceert samen met Jon Favreau.
Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Star Wars, Ahsoka, Rosario Dawson, Disney Plus, Peter Ramsey, Spider Man Into the Spider Verse

Populair nieuws