search
'Riverdale' gaat iets voor de fans doen
Series / Nieuws

'Riverdale' gaat iets voor de fans doen

Riverdale brengt een fanfavoriet personage terug voor het aankomende zesde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige week zei Chilling Adventures of Sabrina-actrice Kiernan Shipka nog dat ze de kans direct zou grijpen als ze weer terug zou mogen keren als Sabrina Spellman. Daar hebben we niet heel lang op hoeven wachten.

Volgens TV Line is Shipka weer te zien in Riverdale. Details daarover zijn niet onthuld. We weten dus niet hoe groot haar rol zal zijn.

Chilling Adventures of Sabrina-terugkeer
Shipka speelde de rol van Sabrina in de Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina, die voor twee seizoenen (en vier delen) draaide. De serie kwam in 2020 tot een einde.

Eerder dit jaar maakte Sabrina haar langverwachte debuut in Riverdale, in de vijfdelige reeks Rivervale. Daarin hielp Sabrina haar vriendin Cheryl Blossom met een toverspreuk. Cheryl is echter bezeten door haar voorouder Abigail en is magie losgebroken in het stadje. Daardoor staat de deur dus wagenwijd open voor de terugkeer van Sabrina.

Chilling Adventures of Sabrina-actrice Shipka keert dus snel terug. Recent zei ze: "Ik zou in de nabije toekomst echt niet durven om de rol af te wijzen om de hoofdband weer om te doen!"

Riverdale voegt elke zondag een nieuwe aflevering toe van zijn zesde seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen