Grote onthulling over megahit 'Squid Game' van Netflix

Grote onthulling over megahit 'Squid Game'

Squid Game brengt een aantal belangrijke castleden van seizoen 1 terug.

Jim Pedd, 11 april 2022 06:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bedenker Hwang Dong-hyuk laat weten dat het tweede seizoen van zijn serie Squid Game de personages Seong Gi-hun (Lee Jung-jae) en Front-Man (Lee Byung-hun) terugbrengt.
Hwang liet in het verleden weten dat hij hoopt dat de serie zijn tweede seizoen in 2024 kan laten debuteren. Squid Game volgt met zijn tweede seizoen nadat Hwang klaar is met zijn film die gebaseerd is op de werken van schrijver Umberto Eco.

Squid Game seizoen 2
Lee Jung-jae speelde in Squid Game seizoen 1 de 456ste speler van het dodelijke toernooi. Lee Byung-hun was te zien als de mysterieuze gemaskerde gastheer.

Squid Game werd in september 2021 gelanceerd op Netflix en volgt de gescheiden gokker Seong Gi-hun, die deelneemt aan een ogenschijnlijk leuk toernooi om zijn schulden af te lossen. Maar er zit een dodelijke twist achter de spelletjes en er kan maar 1 winnaar zijn.

Deadline meldt nu dat twee van de oude castleden dus terug zijn in het tweede seizoen. Gi-hun keerde sowieso al terug, want dat had de maker al eens verteld. Maar nu is het officieel en weten we zeker dat de twee personages een rol krijgen.

Hwang aan het woord: 'Gi-hun zeker; Hij is terug en ik geloof dat Front-Man ook weer terug is."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Squid Game, Netflix, seizoen 2

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws