search
Zin in meer 'Squid Game'? Dan ga je dit niet leuk vinden
Series / Nieuws

Zin in meer 'Squid Game'? Dan ga je dit niet leuk vinden

Squid Game krijgt pas op zijn vroegst in 2024 een nieuw seizoen, laat zijn maker weten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Squid Game scoorde bizar goed op Netflix. In oktober meldde de streamingdienst dat 142 miljoen gebruikers hadden gekeken. Dat is maar liefst twee derde van het totaal!

Dat vereiste wel een tweede seizoen. Maar dat moet echt goed zijn. Bedenker Hwang Dong-hyuk werkt al sinds het succes van Squid Game seizoen 1 aan een vervolg en laat nu iets heel teleurstellends weten. De serie gaat pas eind 2024 verder.

Squid Game seizoen 2
"Ik moet werken aan seizoen twee. Hopelijk kan ik het tegen eind 2024 aan de fans laten zien," aldus de Zuid-Koreaanse schrijver en regisseur tijdens het MIPTV festival in Cannes.

Hij gaf toe pas drie pagina's van de scenario's geschreven te hebben, waarmee we dus nog echt wel even moeten wachten op het vervolg op zijn ultragewelddadige megahit.

Squid Game draait om deelnemers uit verschillende gemarginaliseerde delen van de maatschappij, die het tegen elkaar opnemen in een reeks traditionele Zuid-Koreaanse kinderspelletjes. De verliezers worden vermoord.

Hwang schreef de serie in 2009 als film, maar werd in 2016 door Netflix overtuigd een serie te maken in plaats van een film.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen