search
Nieuwe trailer 'We Own This City' van 'The Wire'-makers en HBO
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'We Own This City' van 'The Wire'-makers en HBO

Jon Bernthal speelt de hoofdrol in de veelbelovende miniserie van David Simon.

HBO heeft de volledige trailer vrijgegeven voor We Own this City, de zes-delige misdaadserie van The Wire-bedenker David Simon en zijn The Deuce-collega George Pelecanos. De serie speelt zich net als The Wire af in de Amerikaanse stad Baltimore.

We Own This City is gebaseerd op het boek van Justin Fenton en laat de opkomst en ondergang zien van de zogenaamde Gun Trace Task Force van de Baltimore-politiemacht. We zien hoe corruptie en de morele vernietiging van de stad ervoor zorgt dat er gekozen wordt voor massale arrestaties in plaats van echt politiewerk.

Punisher in Baltimore
Acteurs Jon Bernthal (The Punisher), Wunmi Mosaku, Jamie Hector, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson, Josh Charles, Dagmara Domińczyk, Rob Brown, Don Harvey, David Corenswet, Larry Mitchell, Ian Duff, Delaney Williams en Lucas Van Engen zijn te zien in de serie.

Gastrollen in We Own This City zijn er voor Treat Williams, Gabrielle Carteris, Tray Chaney, Domenick Lombardozzi, Thaddeus Street en Jermaine Crawford. Reinaldo Marcus Green (King Richard) regisseerde alle zes afleveringen van de serie.

De eerste aflevering van We Own This City is vanaf 25 april a.s. te streamen via HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen