Fans van 'Percy Jackson' zijn dolgelukkig

Fans van 'Percy Jackson' zijn dolgelukkig

Percy Jackson and the Olympians lijkt heel trouw aan de boeken te worden.

Jim Pedd, 13 april 2022 om 06:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Eindelijk hebben we een nieuwe Percy Jackson. Disney+ en 20th Century Television werken aan een live-action televisieserie gebaseerd op de boeken van schrijver Rick Riordan. En deze week werd na lang werken en zoeken eindelijk aangekondigd welke acteur de hoofdrol in Percy Jackson and the Olympians mocht spelen.
Acteur Walker Scobell blijkt de gewilde rol te hebben gekregen en mag de serie daarmee aanvoeren. De opnames beginnen deze zomer.

Percy Jackson and the Olympians
Scobell is een nieuwkomer in Hollywood, maar maakte al indruk op fans. De acteur was namelijk tegenover Ryan Reynolds te zien in Netflix-film The Adam Project.

Daarin speelde Scobell de rol van een twaalfjarige versie van Reynolds' Adam. Vroeg in de film was duidelijk dat Scobell uiteindelijk een grote ster zou gaan worden, en nu heeft hij dus echt een erg grote rol te pakken.

Fans van Percy Jackson and the Olympians zijn talrijk en zij hebben geen tijd verspild met het delen van hun opwinding over de casting van Scobell. Daarmee is duidelijk dat de makers van de Percy Jackson and the Olympians-serie goud te pakken hebben en echt een goede keuze maakten.

Hieronder een greep uit de reacties:


Lees meer over: Percy Jackson and the Olympians, Percy Jackson, Rick Riordan, Disney Plus

Populair nieuws