Check hier de eerste nieuwe beelden van 'Stranger Things'

Check hier de nieuwe beelden van 'Stranger Things'

Stranger Things gaat bijna van start met zijn vierde en op een na laatste seizoen.

Jim Pedd, 13 april 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het leek een eeuwigheid. Maar nu begint de marketing rond Stranger Things eindelijk helemaal op gang te komen en verwachten we de komende tijd nog heel wat teasers.
Het duurt namelijk niet eens zo heel lang nog voordat Netflix de eerste helft van het vierde seizoen van Stranger Things online zet. Vandaag is namelijk de trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen van de hitserie van Netflix! Het tweede deel kan je overigens op 1 juli verwachten.

Stranger Things-trailer
Na een paar jaar met hooguit een paar cryptische teasers en hints voor wat er komen gaat, onthult de trailer voor Stranger Things 4 eindelijk echt veel van de serie.

We zien dat de bende nu wat ouder is dan eerst. Ze zijn zelf begonnen aan hun vroege middelbare schooljaren. Mike, Dustin, Lucas en Max bevinden zich nog altijd in Hawkins, Indiana, gescheiden van Eleven en Will.

Maar door een nieuwe bovennatuurlijke bedreiging die opkomt, moet de groep vermoedelijk weer naar elkaar op zoek.

Stranger Things liet deels op zich wachten door de pandemie en deels doordat seizoen 4 volgens producent Shawn Levy simpelweg het meest ambitieuze tot nu toe is. Check hieronder de trailer:

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, trailer, matt duffer, ross duffer

Populair nieuws