search
'National Treasure'-serie brengt oude bekende terug
Series / Nieuws

'National Treasure'-serie brengt oude bekende terug

De National Treasure-serie van Disney+ heeft een opvallend castlid voor zijn eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames zijn onderweg van de National Treasure-televisieserie van Disney+. We krijgen een heel nieuw verhaal, maar wel een serie die een verhaal vertelt met dezelfde avontuurlijke en historische geest als in de twee oorspronkelijke films.

Lisette Alexis speelt de hoofdrol in de National Treasure-serie en is te zien tegenover Catherina Zeta-Jones. Zij is de schurk in de film. Extra leuk is dat vandaag bekend is gemaakt dat een van de personages uit de National Treasure-films terug keert voor de serie van Disney+.

National Treasure-terugkeer
De onder fans enorm geliefde sidekick Riley Poole is terug in actie.

Disney kondigde aan dat Justin Bartha terug keert in de National Treasure-franchise en weer Riley speelt. Bartha speelde Riley in National Treasure en National Treasure: Book of Secrets en werkte in die films naast Nicolas Cage en Diane Kruger.

De toevoeging van Riley bevestigt voor fans dat de National Treasure-serie van Disney+ zich afspeelt in dezelfde wereld als de films. Maar het verhaal van Benjamin Franklin Gates wordt niet voortgezet. Ook is er geen indicatie dat Cage of Kruger wederom in de huid van hun oude personages kruipen, ook al schijnt de deur wel open te staan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen