'Stranger Things' doet dit nieuw voor de serie

De serie Stranger Things van Netflix duikt dieper dan ooit in het Upside Down.

Jim Pedd, 14 april 2022 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Met de release van de nieuwe trailer voor Stranger Things seizoen 4, mogen fans verwachten heel wat te gaan zien van het Upside Down. Dat horen we vandaag.
Stranger Things werd in 2016 gelanceerd en speelt zich af in het fictieve stadje Hawkins. Daar neemt een groepje tieners het op tegen gruwelijke wezens die uit een andere dimensie komen, het Upside Down. Maar in de drie seizoenen die tot nu toe werden vrijgegeven, zagen we nog niet eens zo heel erg veel van die dimensie.

Stranger Things
Het verhaal van het derde seizoen van Stranger Things omvatte weinig rond het Upside Down. Fans zullen nu blij zijn veel meer te gaan zien!

In een recente trailer breakdown met de site IGN, gingen serie-bedenkers Matt en Ross Duffer in op wat we mogen verwachten van de serie. Na een drie jaar durende pauze tussen twee seizoenen, brengt Stranger Things nu meer dan ooit van de dimensie.

"We wilden in het vorige seizoen niet te veel in het Upside Down duiken," aldus Ross Duffer. "En dit seizoen doen we het anders. We gaan er nu echt diep in, brengen daar tijd door. Dus daar ben ik echt enorm opgewonden over. Ik bedoel, we brengen meer tijd door in het Upside Down dan in elk ander seizoen. Het is echt ongelofelijk."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Matt Duffer, Ross Duffer, Upside Down

Populair nieuws