search
Keert deze 'Game of Thrones'-actrice terug voor meer?
Series / Nieuws

Keert deze 'Game of Thrones'-actrice terug voor meer?

Maisie Williams vertelt wat er nodig zou zijn voor een terugkeer naar de franchise.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Game of Thrones mag dan wel in 2019 tot een einde gekomen te zijn, de avonturen van Westeros zijn nog lang niet voorbij.

HBO werkt namelijk aan het behoorlijk uitbreiden van de franchise. De vraag van fans is nu natuurlijk of oude bekenden uit Game of Thrones ook terugkeren. Recent vertelde Maisie Williams, die de rol van Arya Stark speelt, dat ze niet bepaald uitsluit om terug te keren in de franchise.

Game of Thrones-terugkeer
De prequelserie House of the Dragon gaat in elk geval al binnenkort van start. De show begint op 21 augustus. Maar goed, keert Williams dan terug?

"Ik zeg niet dat het nooit zal gebeuren. Maar ik zeg het ook niet in een interview, want dan roept iedereen: 'de spin-off! Die komt er! Want dat is niet zo." Dat vertelde Williams tegenover Variety.

"Het moet het juiste moment zijn, met de juiste mensen. Het moet kloppen binnen de context van alle spin-offs en het universum van Game of Thrones. En dus ook het juiste moment zijn."

De actrice mist de serie niet echt. "Mag ik eerlijk zijn? Ik mis het niet," begon ze. "Ik denk niet dat het gezond is om het te missen. Ik hield ervan. En ik kijk er met genoegen op terug, met trots."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen