search
'Ms. Marvel' verandert iets belangrijks
Series / Nieuws

'Ms. Marvel' verandert iets belangrijks

Ms. Marvel van Disney+ krijgt andere krachten dan ze in de comics heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios kwam met de eerste trailer voor Ms. Marvel. Die hint ernaar dat het live-action personage andere krachten krijgt dan haar comic-tegenhanger.

In de beelden van Ms. Marvel zagen we dat Kamala Khan krachten krijgt die doen denken aan de Green Lantern. Ze kan met haar gedachten paarse energie bouwen. Die kracht komt voort uit een energiebron die we in de trailer ook al zagen.

Ms. Marvel
Empire Magazine gaat in zijn nieuwe nummer in op de krachten van Kamala Khan. "Als Khan haar eigen kosmische superkrachten krijgt, en het vermogen om paarse kristallen te manifesteren, leert ze dat net als Peter Parker en Miles Morales, het hebben van een dubbele identiteit best rommelig kan zijn."

Dat betekent inderdaad dat ze net zo'n krachten heeft als de Green Lantern. Haar krachten komen voort uit juwelen die ze draagt en haar het vermogen bieden om constructen met haar gedachten te vormen.

Hardcore-fans van Ms. Marvel zullen dat minder leuk vinden, maar voor Marvel Studios is het een manier om het allemaal behapbaar te maken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen