Disney+ maakt met 'Ms. Marvel' een andere serie

Disney+ maakt met 'Ms. Marvel' een andere serie

Ms. Marvel is niet wat je denkt volgens actrice Iman Vellani.

Jim Pedd, 28 maart 2022 09:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Acteur Saagar Shaikh, die de rol van Kamala Khans oudere broer Amir speelt in de Marvel-serie Ms. Marvel, heeft alle lof voor de televisieserie. Deze is volgens hem "echt enorm sterk voor onze toekomstige generaties".
De serie Ms. Marvel moet ergens in de loop van juni op Disney+ te zien zijn. Het is de zesde serie die gemaakt wordt en zich afspeelt in het onderling verbonden Marvel Cinematic Universe. De serie introduceert nieuwkomer Iman Vellani als een jonge superheldin; de zestienjarige Pakistaans-Amerikaanse die het vermogen krijgt de kosmische energie te gebruiken en manipuleren.

Ms. Marvel-serie
Kamala Khan debuteerde in 2013 in de comics van Marvel en was het eerste moslim-personage dat in een eigen comic te zien was. De trailer voor Ms. Marvel liet zien dat het personage andere krachten krijgt, en gebruik maakt van speciale juwelen (naar verluidt de Nega-Bands die de oorspronkelijke Captain Mar-Vell gebruikte in de comics).

Recent sprak Screen Rant met Shaikh op de rode loper van de serie Moon Knight. "Ik hou van Ms. Marvel, niet alleen Kamala Khan, maar echt van de serie zelf. Die heeft zoveel karakter en betekent zoveel voor verschillende mensen," begon Shaikh.

"Toen ik een kind was, als ik toen iemand had gehad als Ms. Marvel, had ik mij normaal gevoeld en dat had ik niet. Mijn gevoel is altijd geweest dat het normaliseren van een Pakistaans-Amerikaanse superheldenvrouw echt krachtig is voor toekomstige generaties, groot is voor de kinderen. En daar doen we het allemaal voor, of niet?"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Ms Marvel, MCU, Marvel Studios, Iman Vellani

Populair nieuws