search
Problemen voor 'Twin Peaks' serie
Series / Nieuws

Problemen voor 'Twin Peaks' serie

De contractonderhandelingen zouden niet als gepland gaan.

Vorig jaar was er plotseling geweldig nieuws voor fans van Twin Peaks. Zender Showtime zou samen met regisseur David Lynch een derde seizoen maken van de cultserie uit de jaren negentig. Nu lijkt de toekomst een stuk minder zeker, gezien een statement van Lynch.


"Op dit moment kan ik niet meer zeker zeggen dat het gaat gebeuren," vertelde hij tijdens de opening van een tentoonstelling. Hij vertelde dat er complicaties waren, maar ging niet in op wat die complicaties dan precies inhielden.

Naar verluidt zouden de contractonderhandelingen niet gaan zoals verwacht. Vorig jaar werd nog bekend gemaakt dat oorspronkelijke castleden als Kyle MacLachlan , Sheryl Lee en Dana Ashbrook terug zouden keren. Nu is dat dus niet meer zo zeker.

Het nieuws is enigszins onverwacht, omdat Lynch afgelopen weekend in een ABC News serie nog erg positief was. "We werken nog aan het contract, maar ik houd van de wereld van Twin Peaks en ik hou van de personages. En ik denk dat het heel bijzonder wordt om terug te keren naar die wereld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen