search
'Obi-Wan Kenobi' zit vol heerlijke 'Star Wars'-cameo's
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi' zit vol heerlijke 'Star Wars'-cameo's

De Obi-Wan Kenobi-serie klinkt eigenlijk steeds beter als we het zo horen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Later deze maand gaat de Obi-Wan Kenobi-serie van start op Disney+. Er is nog maar weinig bekend over de serie, al weten we wel dat Rupert Friend te zien zal zijn als de Grand Inquisitor, en daarmee de grootste schurk speelt.

In een interview met The Direct vertelde de acteur dat er wat toffe cameo's in de serie zitten. Dat belooft dus wat voor een Star Wars-serie die toch al behoorlijk gehypet is.

Obi-Wan Kenobi
"Als het mogelijk is om nog meer opgewonden te zijn dan mensen dat nu al zijn, dan zou ik dat zeker zijn. Ik denk dat de serie een van de meest opwindende toevoegingen aan het Star Wars-canon denkbaar is," aldus Friend.

"Ik denk dat Ewan McGregor dingen met die rol doet, die echt een droom zijn voor fans van de oorspronkelijke serie. We kunnen Alec Guinness natuurlijk niet terug halen, maar ik denk dat Ewan geboren was om die rol te spelen. En er zitten heerlijke cameo's in van mensen waar ik je natuurlijk niets over mag vertellen En verwacht maar veel easter eggs. Dus ja, het is een opwindende rit."

Obi-Wan Kenobi brengt de Grand Inquisitor naar live-action. Friend speelt de rol. Hij onthulde al eens dat het een zware rol was:

"Je zit echt enorm te zweten in dat pak. Ik heb wel wat emmers zweet verloren in die protheses en aan het einde van de dag zat er enorm veel zweet op mijn gezicht. Ik zag er dan uit als een ellendige clown. Maar dat was het waard!"



Aanbevolen artikelen