search
Komt die 'Star Trek: Section 31'-serie er nog wel?
Series / Nieuws

Komt die 'Star Trek: Section 31'-serie er nog wel?

Michelle Yeoh over haar aankomende Star Trek-serie. En ja, die komt er.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Michelle Yeoh ging tijdens een nieuw interview in op haar Section 31-serie. Die spin-off van Star Trek: Discovery is al enige tijd in de maak en is hopelijk snel ook echt in de maak en te zien.

Yeoh speelde de rol van Philippa Georgiou, voormalig Terran Emperor in het Mirror Universe, en agent van Section 31. In een interview vertelde ze wat we van de Section 31-serie mogen verwachten.

Section 31 is anders
"Section 31 is het Star Trek-universum, maar anders. Het is als Mission: Impossible dat de Guardians of the Galaxy in de ruimte ontmoet," aldus Yeoh.

Section 31 werd in 2019 aangekondigd. Het plan was om de reeks direct na de afronding van de derde rits van Discovery op te nemen. Maar de timing bleek erg matig, omdat Discovery klaar was met het derde seizoen toen de coronapandemie begon en de wereld in een lockdown 'dwong'.

De serie raakte vervolgens tijdelijk in een pauzestand en momenteel wordt gewacht tot een van de andere lopende Star Trek-series tot een einde komt. Dat zou wel eens Star Trek: Picard kunnen blijken te zijn, die met zijn derde seizoen het verhaal afrondt.

We weten ook van Nicole Clemens, baas van Original Scripted Series van Paramount+, dat men nog altijd actief kijkt naar de Section 31-serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen