Trailer voor laatste 'Doctor Who' met Jodie Whittaker

Trailer laatste 'Doctor Who' met Jodie Whittaker

Jodie Whittaker zien we nog een keer als de dertiende incarnatie van The Doctor.

Bram de Groot, 18 april 2022 om 06:00

Na de uitzending van Legend of the Sea Devils in het VK is de eerste trailer online gezet voor de derde en laatste Doctor Who-special voor dit jaar. De aflevering heeft momenteel geen titel.
Deze verlengde aflevering, die in oktober verschijnt en op tijd komt voor de festiviteiten voor het 100-jarig bestaan van BBC, bevat het laatste avontuur van actrice Jodie Whittaker als de dertiende incarnatie van The Doctor.


Veel bekende en nieuwe gezichten
Zowel The Master (Sacha Dhawan) als The Lone Cyberman (Patrick O'Kane) keren terug uit het vorige seizoen, evenals 'Flux'-castleden Vinder (Jacob Anderson) en Kate Stewart (Jemma Redgrave) naast de vaste gezichten Yaz (Mandip Gill) en Dan (John Bishop).

Spannender voor fans is de terugkeer van twee oude metgezellen: Tegan Jovanka (Janet Fielding) en Sophie Aldred (Ace), die respectievelijk met de vijfde en zevende Doctors reisden.

De Daleks zijn ook aanwezig. Het is de eerste keer dat de drie beroemde vijanden van de Doctor een belangrijke rol hebben in een enkel Doctor Who-verhaal. De aflevering is in de herfst op BBC te zien.Bron: BBC

Lees meer over: Doctor Who, Jodie Whittaker, Jacob Anderson, Patrick O Kane, Sacha Dhawan

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws